top of page

Ayurvediska behandlingar

Alla ayurvediska behandlingar inleds med en kort konsultation ang din nuvarande hälsa och en pulstagning där vi ser vad du har för obalanser/vilken dosha du tillhör för att därefter anpassa behandlingen och kunna välja en balanserande massageolja. Alla behandlingar sker i stillhet, med lugn musik och på uppvärmd massagebänk.

massage

Abhyanga

En taktil, massage med varm olja anpassad efter dina obalanser/dosha. Hela kroppen jobbas metodiskt igenom med långa svepande massagerörelser med inslag av marmamassage. Massagen inkluderar även fötter, händer och ansikte.

Behandlingen är djupt avslappnande för både kropp och sinne, ger återhämtning, bättre sömn, mer energi och ökat välbefinnande. Massagen passar dig som är stressad, känner oro, har ångest, har utmattningssyndrom eller för dig som bara vill njuta av en avkopplande och skön behandling.

Abhyangamassage lösgör slagg i kroppen och återställer balansen hos alla doshor men är speciellt välgörande för Vata.

60 min - 695 kr

garshan.jpg

Garshan

En energigivande och stimulerande helkroppsmassage.

Behandlingen utförs med råsilkesvantar och snabba energigivande rörelser. Garshan är en ayurvedisk torrpeelande lymfmassage som reducerar ama/slagg, förbättrar matsmältningen, motverkar trötthet, eliminerar celluliter och ökar fettförbränningen i fettvävnaden.

Råsilkesvantarna exfolierar varsamt bort torra och döda hudceller och efterlämnar huden silkeslen och med mer lyster. Ger även en jämnare och finare solbränna.

Massagen piggar upp en tung och stel kropp, ger ett klarare sinne, energi och en lättnadskänsla.

Behandlingen passar speciellt bra för kapha dosha och/eller dig med kapha-obalans. Symptom på detta kan visa sig som övervikt, vätskeansamling, dålig lymfcirkulation, fysisk eller mental trötthet, långsam cirkulation.

Massagen ges med fördel på våren.40 min- 495 kr

Hot stone massage

Stone Swedana 

En mjuk och behaglig behandling som är lugnande, stressreducerande och ger total avkoppling. Under behandlingen varvas taktil massage med massage från varma lavastenar inklusive chakrabalansering.

Massagen är värmande för kramper och muskelvärk, rensar ut slagg, avstressande för både kropp och sinne, ökar blod- och lymfcirkulation ger harmoni och positivt energiflöde.


Balanserar vata särskilt bra. 

70 min - 795 kr

Massagen är inte lämplig för dej som har kraftigt pittaobalans, är gravid, har hjärtproblem och/eller svårinställd diabetes.

zonterapi terapi

Pada fotbehandling

Behandlingen inleds med ett lugnt och stilla fotbad med eteriska oljor anpassade efter dina obalanser/dosha. Efterföljande peeling, fotmask, hand- alternativt skalpmassage och fotmassage sker på massagebänken. Avslutas med marmamassage och vårdande produkter för fötterna.

60 min- 695 kr

120199505_345831596737429_16198597318437

Shirodhara

Behandlingen inleds med en taktil massage med varm olja anpassad efter dig och dina behov. Framsida kropp inklusive händer och fötter, arbetas metodiskt igenom med svepande massagerörelser för att kropp och sinne skall komma ner i varv och slappna av. Tempererad sesamolja med eteriska oljor rinner sedan i en stråle ner över pannan, huvudet och ner i hårbotten. Denna behandling har en oerhörd förmåga att stilla tankarna och ger en magisk effekt på sinnet. Det är en lugnande och avstressande behandling där spänningar och huvudvärk kan lösas upp och hela nervsystemet får lugn och ro. 

Balanserar vata- och pitta dosha speciellt bra.

Vid behandlingen används 500 ml mognad sesamolja som jag, efter konsultation med dej strax före behandlingen, anpassar med eterisk olja efter dina obalanser/dosha. Överbliven olja får du med dig hem för att du skall kunna fortsätta arbeta med dina obalanser/stärka din dosha genom egen massage.

70 min - 895 kr

Untitled

Ayurvedisk ansiktsbehandling

Inklusive:

Rengöring

Peeling

Ansiktsmask

Ansiktsmassage med kansa wand

Fuktmask

Marmamassage

Avslutande produkter60 min - 745 kr

Massage

Garshan + Abhyanga

Behandlingen inleds med en

energigivande och stimulerande garshan helkroppsmassage.

Massagen utförs med råsilkesvantar och snabba energigivande rörelser. Garshan är en ayurvedisk torrpeelande lymfmassage som reducerar ama/slagg, förbättrar matsmältningen, motverkar trötthet, eliminerar celluliter och ökar fettförbränningen i fettvävnaden.

Råsilkesvantarna exfolierar varsamt bort torra och döda hudceller och efterlämnar huden silkeslen och med mer lyster. Ger även en jämnare och finare solbränna.

Efter detta följer en avslappnande abhyanga oljemassage. Hela kroppen masseras metodiskt igenom med långa svepande rörelser med varm olja anpassad efter din dosha/obalans.

90 min - 995 kr

Ayurvediska behandlingar: Behandlingar
bottom of page