top of page

Leverans

Beställningar skickas med varubrev standardstorlek, i den mån det är möjligt, och levereras i brevlåda. Har man brevinkast i dörr eller udda storlek på brevlåda läggs paketet utanför med kundens ansvar. Ange i meddelande om paketet ist skall skickas till ombud.

Fri frakt på beställningar över 699 kr

Fri hemkörning inom Veddige och Väröbacka på ordrar över 699 kr. Leveranstid: senast nästkommande fredag. Normalt 1-3 dagar.

Returpolicy

Retur gör du om du önskar byta eller lämna tillbaka en del eller hela din order. Du har rätt att ångra ditt köp och returnera produkten inom 14 dagar från du fått varan. Produkten som du returnerar ska vara oöppnad och oanvänd. Om vi skulle märka att produkten är öppnad/använd är du skyldig att betala för produkten.

Du betalar själv fraktkostnaden för returen.


Innan du skickar tillbaka produkter ska du alltid kontakta oss på förhand. Använd vårt kontaktformulär för detta.

Reklammationer

Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste meddela kundtjänst detta snarast, dock senast 7 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av den! På fakturan anger du returorsak.

Du måste först ta kontakt med kundtjänst för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald.

Allmänna villkor: FAQ
bottom of page