top of page

Massage- och kroppsbehandlingar

Alla avslappnande massage- och kroppsbehandlingar sker under tystnad med lugn musik och uppvärmd massagebänk.

Back Massage

Avslappnande helkroppsmassage

En taktil, lugn helkroppsmassage med varm olja inklusive hand- fot- och ansikts- och skalpmassage.

Denna behandlingen är för dig som vill ha en djupt avslappnande, långsam massage som har en lugnande effekt på både kropp och sinne. Bra för dig som har ont i kroppen och inte gillar hårda tag, stressad, oroliga tankar och som har svårt att sova.

En värmande massage där lymfcirkulationen och blodcirkulationen i kroppen ökar. Muskler och leder värms och mjukas försiktigt upp. Värmen, oljan och rörelserna hjälper även kroppen att rena sig från slaggprodukter.

60 min - 760 kr

Massage

Klassisk djupgående helkroppsmassage

Denna djupgående behandling är för dig som vill ha en mer behandlande muskelmassage. Bearbetar metodiskt igenom stela, spända muskler och muskelknutor i en helkroppsmassage samt råd för egenvård.

30 min - 490 kr

60 min - 820 kr

90 min - 1100 kr

Hot stone massage

Massage med varma stenar

En väldigt behaglig behandling som ger total avkoppling. Under behandlingen varvas taktil massage med massage från varma lavastenar.

Massagen är värmande för kramper och muskelvärk, avstressande för sinnet och ökar blodcirkulationen.

60 min - 760 kr

Massagen är inte lämplig för dej som är gravid, har hjärtproblem och/eller svårinställd diabetes.

Image by Christin Hume

Regndroppsmassage

En aromatisk, rogivande upplevelse där flera olika 100% rena, ekologiska eteriska oljor arbetas in med taktila rörelser på fötter och rygg.

Den är välgörande för rygg- och nackbesvär, rensar kroppen från slaggprodukter och stärker immunförsvaret

60 min - 760 kr

Massagen är inte lämplig för dej som är gravid, har diskbråck, ryggskott, hjärtproblem och/eller neurologiska problem.

fotbad.jpg

Sköna Fötter

Behandlingen inleds med ett fotbad med eteriska oljor väl anpassade för just fötter så som timjan, pepparmint citron och tea tree. Efterföljande peeling, fotmask, hand- alternativt skalpmassage och fotmassage sker på massagebänken. Avslutas med vårdande produkter för fötterna.

​​​​

50 min - 660 kr

Acupressure Neck Massage

Aromaterapimassage

Hela kroppen mjukas upp i en härligt avstressande behandling med influenser från kinesisk medicin och västerländska tekniker. Med långsamma massagegrepp- och strykningar, tryck på stimulerande akupressurpunkter och lymfdränerande rörelser. Trots den mjuka behandlingen är detta en kraftfull och resultatinriktad massageform som effektivt arbetar med lymfdränage, stress, spänningar och stagnationer. Dessutom minskar produktionen av stresshormonerna kortisol och noradrenalin och stimulerar utsöndringen av dopamin, serotonin och oxytocin vilket ger en lugnande effekt på nervsystemet, bättre sömn och en välbefinnande känsla.


Under helkroppsmassagen masseras rygg, ben, fötter, mage, armar, nacke, ansikte, huvud och skalp. Hela massagen utförs med en välgörande och balanserande individanpassad massageolja.


Behandlingen börjar med en hälsodeklaration för att utse dom eteriska oljorna som utgör massagens grund. Dom kraftfulla oljorna väljs ut specifikt för dina behov och önskemål. Massagen balanserar både kropp och sinne.


60 min effektiv massagetid plus 5 min vila. Hela besöket tar ca 90 min

90 min - 990 kr

Återbesök inom 6 mån - 860 kr

Massage- och kroppsbehandlingar: Behandlingar
bottom of page